Ditari i Opozitës

Socialisti gris teserën e PS në sy të Bashës, kryedemokrati: Na ka bashkuar vuajtja

Socialisti gris teserën e PS në sy të Bashës, kryedemokrati:

Të tjerë anëtarë të PS deklarojnë se do mbështesin Partinë Demokratike.  

Në Paskuqan një anëtar i PS ka grisur teserën e PS në sy të kreut t PD, Lulzim Basha.

“Na ka bashkuar vuajtja, le të na bashkojë edhe ndryshimi dhe shpresa. Ndryshimi është për të gjithë. Socialistët janë vëllezërit dhe motrat tona. Bashkë për ndryshim! Votoni numrin 9 për fëmijët tuaj dhe të ardhmen tuaj!”, u shpreh Basha.

Socialisti gris teserën e PS në sy të Bashës, kryedemokrati:

Të fundit