Flash News

DITARI POLITIK

Mblidhet Konferenca e Kryetarëve, shqyrtohen kërkesat e opozitës për ngritjen e dy komisioneve hetimore

Mblidhet Konferenca e Kryetarëve, shqyrtohen kërkesat e opozitës

Është mbledhur sot në orën 11:00 Konferenca e Kryetarëve, e cila do të shqyrtojë dy kërkesat e Partisë Demokratike për ngritjen e komisioneve hetimore.

Bëhet fjalë për ngritjen e një Komisioni Hetimor për rrjedhjen e të dhënave nga sistemi TIMS dhe një komision për koncesionet e sterilizimit.

Kërkesa është firmosur nga 45 deputetë të PD dhe opozitës dhe i është dorëzuar Kuvendit nga kreu i grupit parlamentar të PD-së, Gazmend Bardhi.

Të fundit