Flash News

DITARI POLITIK

Zgjedhjet në Kukës, mbyllet orari zyrtar i votimit

Zgjedhjet në Kukës, mbyllet orari zyrtar i votimit

Procesi i votimit në qytetin e Kukësit është mbyllur zyrtarisht, ndërsa pritet që procesi i numërimit të nisë më tej për të zgjedhur kryetarin e ri të bashkisë.

Në garë janë kandidati socialist Albert Halilaj, i cili garon përballë Emri Vatës, kandidat i Aleancës ‘Bashkë Fitojmë’.

Ashtu siç e përcakton dhe rregullorja e KQZ-së, qendrat e votimit janë hapur që prej orës 07:00, ndërsa do të qëndrojnë të hapura deri në orën 19:00.

Të fundit