Flash News

E-TJERA

3 atentate në 2 ditë, Rrumbullaku firmos emërime dhe shkarkime për disa drejtues

3 atentate në 2 ditë, Rrumbullaku firmos emërime dhe shkarkime

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku ka firmosur urdhrat për emërime dhe shkarkime nga detyra,të disa drejtuesve të policisë pas ngjarjeve të fundit kriminale.

Lidhur me ngjarjen në qytetin e Rrëshenit, ku u vra Martin Bardhi dhe u plagosën tre të tjerë, është vendosur shkarkimi nga detyra izëvendësdrejtorit për Hetimin e Krimeve të DVP Lezhë Drejtues Alfred Nomani dhe emërimi në këtë detyrë të Kryekomisar Gentian Berberi; shkarkimi nga detyra të shefit të Sektorit për Rendin dhe Sigurinë të DVP Lezhë, Kryekomisar Artur Cara; emërimi në detyrën e Zëvendësdrejtorit për Rendin dhe Sigurinë të DVP Lezhë, të Kryekomisar Altin Mena; shkarkimi nga detyra të shefit të Komisariatit të Policisë Mirditë, Komisar Paulin Çupi dhe emërimi në këtë detyrë të Komisar Klodian Kondi.

Gjithashtu, janë bërë edhe lëvizje të tjera, konretisht:

-është shkarkuar nga detyra e zëvendësdrejtorit për Hetimin e Krimeve të DVP Fier Drejtues Artur Shira dhe është emëruar në këtë detyrë Komisar Arjan Hasani;

-është emëruar në detyrën e Shefit të Komisariatit të Policisë Berat Kryekomisar Ermir Gërxhani;

-është emëruar në detyrën e Shefit të Komisariatit të Policisë Pogradec Komisar Elton Halili.

Policia e Shtetit vijon të jetë maksimalisht e angazhuar, me të gjitha kapacitetet e saj, për përmbushjen e misionit madhor, atë të garantimit të rendit dhe sigurisë publike.

Të fundit