Flash News

E-TJERA

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të votojnë për kryebashkiakun e ri

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar hapat që duhet të ndjekin, zgjedhësit e bashkisë së Kukësit që do të votojnë më 24 shtator 2023 për të zgjedhur Kryetarin e ri të bashkisë.

Në garë janë dy kandidatë, Albert Halilaj nga PS dhe Emri Vata, përfaqësues i koalicionit opozitar “Bashkë fitojmë”.

KQZ ju udhëzon 9 hapat që duhet të ndiqni:

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

9 hapat që duhet të ndjekin kuksianët që do të

Të fundit