Flash News

E-TJERA

Celibashi nga Kukësi: Asnjë problem teknik, është raportuar për prezencën e personave të paautorizuar

Celibashi nga Kukësi: Asnjë problem teknik, është raportuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ka qenë në Kukës ku ka vëzhguar nga afër procesin e votimit.

Celibashi tha për mediat se deri tani nuk ka pasur asnjë problem teknik. Ai tha se disa pakënaqësi janë raportuar nga përfaqësues të koalicionit “Bashkë Fitojmë”.

“Ardhja ime këtu në Kukës nuk lidhet me ndonjë shkak që lidhet me problematika të mundshme ardhja ime këtu në Kukës. Thjesht kemi ardhur me një ekip të madh për të asistuar për aq sa mund të ketë nevojë gjithë pjesën e administratën zgjedhore që merret me administrimin e procesit zgjedhor. Nga çfarë është raportuar nuk rezulton se ka pasur probleme në aspektin teknik të zhvillimit të procesit.

Janë prezantuar disa shqetësime nga përfaqësues së koalicionit ‘Bashkë Fitojmë’ në lidhje me prezencën në disa qendra të votimit të personave që mbanin shënim zgjedhësit që shkonin për të votuar. Kemi shkuar në këto qendra, të paktën në atë kohë nuk ka rezultuar që ka pasur njerëz dhe në përgjithësi nuk ka raportim për problematika. E kemi adresuar si shqetësim“, tha Celibashi.

Të fundit