Flash News

E-TJERA

Denoncon bashkëpronari Spaho: Kadastra shkelje me regjistrimin e pronës

Denoncon bashkëpronari Spaho: Kadastra shkelje me regjistrimin e

Shkëlqim Spaho, bashkëpronar në një truall në Komunën e Parisit denoncoi në syri TV,  shkeljet ligjore të Kadastrës.

Spaho deklaroi se pjesë në paligjshmëri është bërë dhe Bashkia e Tiranës, e cila ka dhënë leje per zhvillimin e zonës, edhe pse në dijeni per shkeljet.

Në lojë sipas tij ka hyrë edhe Këshilli Kombëtar i Territorit që ka dhënë leje për një kullë 34 katëshe, duke shtuar pronarë të tjerë në truall.

Qytetari deklaroi se kjo është një aferë 200 mln euro. Ai i bëri thirrje Dallëndyshe Bicit ti japë zgjidhje kësaj çështje.

 

Të fundit