Flash News

E-TJERA

Drejtoresha e QSUT flet për zjarrin në urgjencë: Nuk ka dëmtime në njerëz

Drejtoresha e QSUT flet për zjarrin në urgjencë: Nuk ka

Drejtoresha e QSUT-së, Albana Fico, ka folur pas incidentit në urgjencë, ku u regjistrua një vatër zjarri.

Fico tha për mediat se situata është nën kontroll dhe se nuk ka dëme në njerëz dhe as dëme materiale. Fico shtoi se pacientët bashkë me personelin janë zhvendosur.

Fico: Nuk ka dëmtime në njerëz. Situata është nën kontroll dhe nuk ka asnjë dëm material. Ne kemi një plan të emergjencës, i cili zbatohet vetëm për QSUT, i cili u praktikua përherë të parë sot. Deri tani e theksoj se nuk asnjë të lënduar. Pacientët janë zhvendosur menjëherë bashkë dhe me personelin. Ndërtesa ka shumë elementë sigurie.

 

Të fundit