Flash News

E-TJERA

Emri/ Zgjidhet kryetari i ri i Këshillit të Emërimeve në Drejtësi

Emri/ Zgjidhet kryetari i ri i Këshillit të Emërimeve në

Është hedhur sot  shorti për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi për vitin 2024.

Shorti është hedhur në ambientet e Presidencës, ku fitues është zgjedhur Sokol Ngresi, ndërsa zëvendësues do të jetë Dariel Sina.

Deri më tani, nga ky short është zgjedhur si anëtare e parë Elsa Toska dhe Sonila Bejtja anëtare e dytë. Ndërsa anëtare zëvendësuese u zgjodh Mariana Semini.

Një tjetër anëtare e KED, si përfaqësuese nga Prokuroria e Përgjithshme do të jetë prokurorja Alma Muça. Ndërsa anëtare zëvendësues është zgjedhur prokurori Arqilea Koça.

Ndërkohë, vijon shorti për zgjedhjen e anëtarëve të tjerë.

Të fundit