Flash News

E-TJERA

Gaba: Rama pas 8 vitesh ka një mbi ofertë në veshje dhe ngjyra, tregon ngecje

Gaba: Rama pas 8 vitesh ka një mbi ofertë në veshje dhe ngjyra,

Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, aktivisti Gentian Gaba u shpreh se kryeministri Edi Rama ka ardhur si një ofertë në treg, por pas 8 vitesh ka një mbi ofertë dhe nuk mund të shitet më për stilin e veshjesh dhe ngjyrat.

Gaba: Rama ka ardhur si një ofertë në treg, por pas 8 vitesh ka një mbi ofertë dhe nuk mund të shitet më për stilin e veshjesh dhe ngjyrat.

Do të ketë një vështirësi që të rishitet me këtë formë sërish sepse tregon një farë ngecjeje të Ramë në këtë aspekt.

Gaba shtoi se Rama nuk është se bën më përshtypje me stilin e tij në kë fushatë.

Të fundit