Flash News

E-TJERA

Kandidojnë për SPAK, zbulohet data kur do të merren në pyetje 8 prokurorët

Kandidojnë për SPAK, zbulohet data kur do të merren në

Këshilli i Lartë i Prokurorisë do të marrë në pyetje 8 kandidatët për t’u bërë pjesë e SPAK më 7 dhjetor.

KLP ka njoftuar se intervistat do të nisin në orën 09:00 dhe do të regjistrohen me audio dhe video.

Intervistat do zgjasin jo më shumë se 30 minuta për secilin kandidat (nga të cilat 10 minuta për prezantimin individual të kandidatëve dhe 20 minuta për pyetjet/përgjigjet nga anëtarët e Këshillit dhe përfaqësuesit e misionit ndërkombëtar të OPDAT).

Kandidatët dhe orari i intervistës për secilin:

Kandidojnë për SPAK, zbulohet data kur do të merren në

Të fundit