Flash News

E-TJERA

Kapen me mijëra euro të padeklaruara në Rinas

Kapen me mijëra euro të padeklaruara në Rinas

Janë sekuestruar 28 840 euro dhe 1900 dollarë në Rinas, në lidhje me të cilat janë proceduar penalisht një 36-vjeçar (shtetas turk) një 50-vjeçar (shtetas kinez).

“Shërbimet e Policisë Kufitare Rinas, në vijim të kontrolleve për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e krimeve ndërkufitare, bazuar në analizën e riskut, kanë kaluar në vijën e dytë, për kontroll më të detajuar, shtetasit D. C. dhe L. D.

Gjatë kontrolleve në hyrje të RSH-së, shtetasit turk D. C., 36 vjeç, i janë gjetur 17 020 euro, të cilat ai nuk i kishte deklaruar në kufi, sipas përcaktimeve ligjore.

Gjithashtu, në dalje të RSH-së, shtetasit L. D., 50 vjeç, i janë gjetur 11 820 euro dhe 1900 dollarë, të cilat ai nuk i kishte deklaruar në kufi, sipas përcaktimeve ligjore në fuqi” njofton policia. Shuma që lejohet që të futet pa u deklaruar është 1 milionë lekë të reja.

Të fundit