Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 29 shtator/ Me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja

Këmbimi valutor 29 shtator/ Me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 100.3 lekë dhe do shitet me 101.3 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 106 lekë dhe do shitet me 106.8 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 108.9 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 121.8 lekë dhe do shitet me 122.8 lekë.

Këmbimi valutor 29 shtator/ Me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja

Të fundit