Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 6 dhjetor 2023

Këmbimi valutor, 6 dhjetor 2023

Monedha e eurozonës shitet sot me 102 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 94.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 119 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 70 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 107.8 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.64 lekë.

Të fundit