Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 8 dhjetor, me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja

Këmbimi valutor 8 dhjetor, me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94 lekë dhe do shitet me 95 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 101.4 lekë dhe do shitet me 102.3 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.1 lekë dhe do shitet me 108.1.

Të fundit