Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, me sa blihen e shiten euro dhe dollari sot

Këmbimi valutor, me sa blihen e shiten euro dhe dollari sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.4 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë.

Euro do blihet me 105.8 lekë dhe do shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.3 lekë dhe do shitet me 110.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 121.5 lekë dhe do shitet me 122.5 lekë.

Të fundit