Flash News

E-TJERA

Kërkesat e opozitës për Komision Hetimor për TIMS dhe koncesionet në shëndetësi, kur mblidhet Konferenca e Kryetarëve

Kërkesat e opozitës për Komision Hetimor për TIMS dhe

Pas kërkesave të opozitës për Komision Hetimor për TIMS dhe koncesionet në shëndetësi, Konferenca e Kryetarëve pritet të mblidhet të premten 

Kryetarja e Kuvendit ka njoftuar thirrjen e mbledhjes në orën 11:00, ku do të merren në shqyrtim kërkesat e opozitës.

45 deputetë të PD dhe opozitës kanë kërkuar ngritjen e dy komisioneve hetimore për skandalin e ndërhyrjes në sistemin TIMS dhe të dhënat personale, si dhe për 4 kontratat e koncesionit në fushën e shëndetësisë.

Sikurse shihet edhe në e-mailet e dërguara nga Kuvendi, Gazmend Bardhi njihet si kryetar i grupit të Partisë Demokratike nga ana e këtij institucioni.

Kërkesat e opozitës për Komision Hetimor për TIMS dhe

Kërkesat e opozitës për Komision Hetimor për TIMS dhe

Të fundit