Flash News

E-TJERA

Kontrollori përplaset me Baton Haxhiun: Kam 23 vjet punë, kam mbajtur b*thën tënde të sigurt në ajër

Kontrollori përplaset me Baton Haxhiun: Kam 23 vjet punë, kam mbajtur

Andel Trebicka, kontrollor, pjesë e Sindikatës së Kontrollorëve është përplasur me analistin Baton Haxhiu, pasi ky i fundit gjatë emisionit Opinion ironizoi situatën e krijuar pas pezullimit të fluturimeve në Rinas.

Trebicka: Zoti Baton Haxhiu tha më parë kush janë këto? Unë kam mbajtur avionë të mos rrëzohen, që kanë pasë emergjencë teknike, emergjencë me motorin, terrorizëm..

Haxhiu: E ke pasë privilegjin me paratë e shtetit dhe ti je për atë punë

Trebicka : Cfarë jeni ju që dilni e na arrestoni? Kam 23 vjet që kam mbajtur b*thën tënde të sigurt në ajër e ti del më thua kush je ti?

Haxhiu: Nuk merrem me nervozen tënde se nuk mund të flasësh me atë fjalor, bëje me kolegët e tu. Nuk thashë që nuk duhet të protestoni, por duhet gradacion i grevës, por jo kështu në mënyrë radikale.

Të fundit