Flash News

E-TJERA

Kryepeshkopi Anastas për zgjedhjet e 25 prillit: Duhen njerëz të pastër që të çojnë vendin përpara

Kryepeshkopi Anastas për zgjedhjet e 25 prillit: Duhen njerëz të

Kryepeshkopi Anastas ka dhënë sot një mesazh  për zgjedhjet e 25 prillit në vendin tonë. Kreu i Kishës Autoqefale e Shqipërisë tha se  qytetarët si parim duhet të jenë të përgjegjshëm për të votuar, edhe pse Kisha në vetvete nuk ndërhyn dhe nuk merret me këto parti.  

Sipas Kishës, kriteri për të zgjedhur është për të votuar njerëz të pastër dhe kanë aftësinë të çojnë përpara vendin.

“Ka një parim të dytë që është mjaft i rëndësishëm – ne, të Krishterët Ortodoksë, si qytetarë të këtij vendi – duhet të jemi të përgjegjshëm dhe kemi detyrimin për të votuar. Nuk mund të themi jemi indiferentë dhe nuk merremi me çështje të tilla si këto”, tha ai.

Të fundit