Flash News

E-TJERA

Kukësi voton sot për kryebashkiakun e ri, në garë ‘BF’ dhe PS

Kukësi voton sot për kryebashkiakun e ri, në garë

Kukësi voton sot kryebashkiakun e ri, pas shkarkimit dhe arrestimit të Safet Gjicit i cili u përfshi në një skandal.

Në garë janë dy kandidatë, Emri Vata i cili kandidon nën logon e koalicionit "Bashkë Fitojmë" dhe Albert Halilaj nën logon e Partisë Socialiste.

Qendrat e votimit do të jenë të hapura nga ora 07:00 deri në orën 19:00.

Sipas KQZ-së të regjistruar në listat e votimit janë 45 946 zgjedhës, 22 174 prej të cilëve janë votuese femra dhe 23 772 janë votues meshkuj.

Zgjedhësit do të kenë mundësi të votojnë në 74 qendra votimi, 1 prej të cilave është ngritur në institucionin e paraburgimit të qarkut Kukës. Për identifikimin e zgjedhësve do të implementohet Sistemi Elektronik i Identifikimit të Votuesve (SEIV) dhe do të përdoren Pajisje Elektronike të Identifikimit (PEI) të vendosura në 74 qendra votimi, të cilat do të sigurojnë identifikimin e saktë të zgjedhësve, bazuar në regjistrin elektronik të mbajtur në pajisje.

Të fundit