Flash News

E-TJERA

Kursi i këmbimit valutor 18 shtator 2023

Kursi i këmbimit valutor 18 shtator 2023

Monedha e eurozonës shitet sot me 107 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 100.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 123.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 111.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.67 lekë.

Të fundit