Flash News

E-TJERA

Kursi i këmbimit valutor 24 shtator 2023

Kursi i këmbimit valutor 24 shtator 2023

Monedha e eurozonës shitet sot me 106.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 100.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 122.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 75 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 110.3 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.67 lekë.

Të fundit