Flash News

E-TJERA

Kursi i këmbimit valutor 26 shtator 2023

Kursi i këmbimit valutor 26 shtator 2023

Sot, më 26 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.3 lekë dhe shitet me 100.2 lekë.

Monedha evropiane Euro blihet me 105.4 lekë dhe shitet 106.2 lekë. Paundi britanik blihet me 120.5 lekë dhe shitet me 121.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.2 lekë, ndërsa në shitje me 74.8 lekë.

Kursi i këmbimit valutor 26 shtator 2023

Të fundit