Flash News

E-TJERA

Kursi i këmbimit valutor 27 shtator 2023

Kursi i këmbimit valutor 27 shtator 2023

Monedha e eurozonës shitet sot me 106.2 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 100.2 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 121.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.8 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.67 lekë.

Të fundit