Flash News

E-TJERA

Meta: Fushata nuk është e qetë, ka një tension artificial që vjen nga mazhoranca

Meta: Fushata nuk është e qetë, ka një tension artificial

Presidenti Ilir Meta deklaron se Qeveria po bën çdo gjë në këto zgjedhje për te prishur standardet e tyre, pasi sipas tij po bën edhe palën edhe arbitrin në fushë

Sipas kreut të shtetit, ka një tension artificial që vjen nga mazhoranca dhe kjo ndodh per shkak se ndihen pakicë.

Meta: Qeveria po bën çdo gjë në këto zgjedhje per te prishur standardet e tyre, pasi po bën edhe palën edhe arbitrin në fushë. Por jam me besim se populli do marrë në dorë fatet e tij. Ka një tension artificial që vjen nga mazhoranca dhe kjo ndodh per shkak se ndihen pakicë. Ajo kërkon të imponohet përmes marifeteve, por do ta kete te pamundur. Fushata zgjedhore që po zhvillohet nuk është e qetë.

Në 25 prill, qytetarët që po frustrohen çdo ditë nga qeveria do reagojnë me pjesëmarrjen masive në votime.   

 

Të fundit