Flash News

E-TJERA

Ndikoi për të liruar një të burgosur, lihet në burg avokati

Ndikoi për të liruar një të burgosur, lihet në burg

Gjykata e Posaçme ka lënë në burg Arjan Cengun, 38-vjeçari i arrestuar nën akuzën e ushtrimit të ndikimit të paligjshëm me qëllim lirimin e një të burgosuri.

Cengu punonte si avokat dhe përmes detyrës së tij kërkoi zbutjen e masës së sigurisë për Fatri Iseberin në vitin 2021.

Pas lirimit nga burgu, Fatri Iseberi ka arritur të punësohet në Policinë e Shtetit, por në vitin 2022, përfundoi sërish në pranga. Emri i tij doli nga përgjimet, si i implikuar në aferën e kalimeve të paligjshme në pikën kufitare të Morinës mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Të fundit