Flash News

E-TJERA

"Për një javë kap i kap Maldivet”, pazaret e mjekëve tek Onkologjiku: Kape shtrëngoje Mondin

"Për një javë kap i kap Maldivet”, pazaret e

Janë zbardhur përgjime të tjera nga bisedat  e mjekëve të Onkologjikut në Tiranë.

Detajet e dala nga dosja në media tregojnë një moment kur dy personat e përfshirë në këtë skemë, bëjnë planet e pushimeve, madje flasin hapur dhe për shifrat që sigurojnë nga ryshfetet përmes operacioneve.

-Ku i kap pushimet e tjera tani?
-Këtu e një vit të jemi mirë
-Shih Tajlandën tani
-Po pse jo?
-Hë mo se nuk shkon shumë
1500 euro, 5 operacione, i kap brenda javësh ti, hahahahaha, ca llogarie
-Kirurg më di ti mua? Ku e ke bërë matematikën ti vëlla? Sa bëjnë 5X5?
-HAHAHAHA Llogarita 300 euro operacionin, jo 500
– Po lale po
-Për i javë bëhesh për Maldive ti atëherë

Të fundit