Flash News

E-TJERA

Pezullimi i punës në Rinas, FNSH dhe policia ushtarake ‘zbarkojnë’ pranë zyrave të Albcontrol

Pezullimi i punës në Rinas, FNSH dhe policia ushtarake
Foto nga Rinasi

Pas më shumë se 24 orë të pezullimit të punës nga ana e kontrollorëve të Albcontrol, forca të FNSH-së dhe policia ushtarake kanë rrethuar zyrat e këtij institucioni të rëndësisë së veçantë ne aeroportin e Rinasit.

Siç duket edhe nga foto, Policia e Shtetit ka dërguar dy grupe pranë zyrave të Albcontrol, ndërsa janë rreshtuar edhe policia ushtarake.

Mësohet se shkak i kësaj mase nga ana e autoriteteve është bërë për efekt sigurie.

Deri tani nuk është marrë asnjë kontakt me kontrollorët të cilët ndodhen në ambientet e punës, por nuk ushtrojnë detyrën në shenjë proteste pas uljes së pagave.

 

 

 

 

Të fundit