Flash News

E-TJERA

Pezullohet lundrimi për tragetet Vlorë-Brindisi si dhe Durrës – Bari

Pezullohet lundrimi për tragetet Vlorë-Brindisi si dhe Durrës

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka njoftuar se lundrimi për tragetet e linjës Vlorë-Brindisi është pezulluar nga ora e mëngjesit deri në përmirësimin e kushteve të motit. Vendimi ka ardhur pasi kushtet e detit janë parashikuar të përkeqësohen.

Thirrja është bërë jo vetëm për tragetë, por edhe për drejtuesit e mjeteve të vogla lundruese dhe anijet e peshkimit që operojnë në bregdetin shqiptar.

Ata janë inkurajuar të marrin masat e duhura për sigurimin e tyre, duke pasuar kujdes për kushtet e këndshme detare dhe parandalimin e incidenteve gjatë periudhës së pezullimit të lundrimit.

Gjithashtu, njoftohet se edhe trageti i linjës Durrës-Bari-Durrës do të pezullohet në të dyja drejtimet, ndërsa anijet e linjës Sarandë-Korfuz-Sarandë vazhdojnë të operojnë normalisht.

Të fundit