Flash News

E-TJERA

Plagosi efektivin e "Shqiponjave", burg për Klered Bozhanajn

Plagosi efektivin e "Shqiponjave", burg për Klered Bozhanajn

Gjykata e Tiranës ka lënë në burg për Klered Bozhanajn, 42-vjeçarin që plagosi efektivin e policisë Edlir Alleshi në Tiranë.

Gjatë marrjes në pyetje Bozhanaj ka dhënë dëshmi kontradiktore dhe befasuese, ku ndër të tjerat ka thënë se ishte “komandant i Pentagonit”. Sot u shfaq kokulur në gjyq dhe tha se “jam amerikan”.

Në momentin që dha informacionin e parë, policia theksoi se autori dyshohet se vuan nga depresioni. Edhe i ati në dëshminë e tij tha se i kishte kërkuar para ngjarjes që të bënte një vizitë në psikiatri.

Të fundit