Flash News

E-TJERA

Presidenti i Këshillit Evropian viziton Shqipërinë, data

Presidenti i Këshillit Evropian viziton Shqipërinë, data

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel do të zhvillojë javën e ardhshme një vizitë në Ballkanin Perëndimor.

Ai do të shkojë në Serbi të enjten, më 19 maj, raporton RTS.

Ndërsa në Shqipërinë do ta vizitojë në datën 20 maj dhe më pas do niset drejt Bosnjës.

Kujtojmë që Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin Europian.

 

Të fundit