Flash News

E-TJERA

Projeksioni i votës për 2021, IPR: 53% e votuesve zgjedhin opozitën e bashkuar në Tiranë e Durrës

Projeksioni i votës për 2021, IPR: 53% e votuesve zgjedhin

Opozita e bashkuar del fituese për qarqet Tiranë dhe Durrës.

Këto rezultate janë bërë publike në sondazhin e parë të RTV Ora & Notto, në nivel kombëtar dhe të veçanta për dy qarqe, Tiranën dhe Durrësin për zgjedhjet e 25 prillit 2021.

Orientimi i votës për Tiranën

Projeksioni i votës për 2021, IPR: 53% e votuesve zgjedhin

Opozita e Bashkuar del fituese në zgjedhjet e 25 Prillit sa i përket qarkut të Tiranës.
46-50% janë përgjigjur me PS; 36-40% janë përgjigjur me PD; 8-12% me LSI dhe me Parti Tjetër 6-10%. Ndërsa me PDIU janë përgjigjur me 2%.

Krahasuar me zgjedhjet parlamentare të 23 qershorit 2017, PS ka rënie me 2.3%, ndërsa PD një rritje 2-4%

Orientimi i votës për Durrësin

Projeksioni i votës për 2021, IPR: 53% e votuesve zgjedhin

Nëse votohet sot, opozita e bashkuar parakalon PS, fituese për Durrësin

Në sondazhin e veçantë për qarkun e Durrësit, PS, LSI dhe PDIU kanë një rënie. Ndërkohë rritje ka Partia Demokratike. Por opozita e bashkuar rezulton të jetë fituese për këtë qark.

 

Ditari politik

Të fundit