Flash News

E-TJERA

Renditja përfundimtare e kandidatëve për prokuror në SPAK, tre emra dërgohen për kontroll

Renditja përfundimtare e kandidatëve për prokuror në SPAK,

Tre prokurorët e  përzgjedhur nga KLP Ols Dado, Anita Jella dhe Ndini Tavani do t’i bashkohen Prokurorisë së Posaçme, për vendet vakante.

Emrat e tre kandidatëve janë dërguar për kontroll pasurie dhe të figurës.

Janë 8 kandidatë për Prokuror në SPAK, të renditur si më poshtë:

1. Ols Dado

2.Anita Jella

3.Ndini Tavani

4.Bledar Maksuti

5.Kreshnik Ajazi

6.Pali Deçolli

7.Albert Kuliçi

8.Sonila Muhametaj

Të fundit