Flash News

E-TJERA

Sekretari i Përgjithshëm i PR takon ish-zv/presidentin amerikan, Mike Pence

Sekretari i Përgjithshëm i PR takon ish-zv/presidentin amerikan, Mike

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Republikane, Sention Zotaj gjatë forumit të IDU në Washington DC është takuar me ish-zv/Presidentin e SHBA Mike Pence, Kryetarin e IDU ish-kryeministrin e Kanadasë Stephen Harper, kongresmenin Max Miller, e të tjerë.

Ishte kryetari i Partisë Republikane ,Fatmir Mediu i cili ka shpërndarë fotot e Zotajt në llogarinë e tij personale në Instagram.

Postimi i Fatmir Mediut:

Washington DC.

-Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Republikane gjatë forumit të IDU ku ishin dhe përfaqësues të tjerë të politikës shqiptare u takua me ish ZV Presidentin e SHBA-ve Mike Pence, Kryetarin e IDU ish Kryeminitrin e Kanadasë Stephen Harper, Kongresmenin Max Miller etj.

-Në Forumin e IDU në Washington DC, Partia Republikane u përfaqësua nga një delegacion i drejtuar nga Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Republikane Sention Zotaj.

Të fundit