Flash News

E-TJERA

“Është me pampersë, por do e ngejmë  për leckash”, anëtari i KQZ tregon çfarë shkruan patronazhisti për nënën 85-vjeçare

“Është me pampersë, por do e ngejmë  për

Të dhënat e databazës së PS-së për 900 mijë qytetarë të Tiranës kanë ngjallur shumë reagim në mediat sociale. Qytetarët janë ndjerë të gjurmuar, të vjedhur por dhe të tmerruar nga çfarë raportojtojnë patronazhistët e tyre.

Muharrem Cakaj, anëtari i Komisionit Rregullator në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, teksa ka publikuar të dhënat e patronazhistit për nënë Anastasinë në Facebook, shprehet se kjo veçse përbën shkelje është edhe tmerr, pasi patronazhisti deklaron se do ta ngrenë prej leckash nënën që të votojë.

“Ndoshta nuk vjen, është me pampersa, por do e ngremë prej leckash”, kështu deklarohet në sistemin e patronazhimit për Anastasinë, nënën 85 – vjeçaren, nga patronazhisti Alush. Tmerr ku kemi mbërritur…”, shkruan Cakaj.

Më poshtë postimi i plotë i anëtarit të KQZ-së

“Vota është vetjake, e barabartë, e lirë dhe e fshehtë”. Kështu e përcakton Kushtetuta e Shqipërisë në nenin 45 të saj. “Ndoshta nuk vjen, është me pampersa, por do e ngrejmë prej leckash”, kështu deklarohet në sistemin e patronazhimit për Anastasinë, nënën 85 – vjeçaren, nga patronazhisti Alush. Tmerr ku kemi mbërritur….

Zotohet Alushi të ngrejë prej leckash Kushtetutën, Kodin Zgjedhor dhe gjithë sistemin e “zgjedhjeve të lira”. Të nderuar zgjedhës shqiptarë. Jeni të LIRË të votoni në 25 Prill, kështu e kemi vendosur të gjithë ne me Referendum kur e kemi miratuar Kushtetutën e Shqipërisë. Mos lejoni asnjeri t’ju thojë çerek fjale e jo më t’ju ngrejë prej leckash. Vota është e drejta Juaj, askush nuk mund t’ju ndikojë. Nëse Ju dëshironi, ushtrojeni të LIRË këtë të DREJTË !“Është me pampersë, por do e ngejmë  për“Është me pampersë, por do e ngejmë  për

 

 

 

Të fundit