Flash News

E-TJERA

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur dhe 4 të plagosur", "Fushatë e përgjakur"

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur
Foto ilustruese

Pasqyra e lajmeve kryesore të ndodhura gjatë ditës së mërkurë.

Këto janë titujt kryesorë të gazetave për ditën e enjte, 22 prill 2021.

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

Shtypi i ditës/ "Blerja e votës sjell konflikt, 1 të vdekur

 

 

Të fundit