Flash News

E-TJERA

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit", "Kontrollorët në grevë, Rama e quan grusht shteti dhe reagon me ushtri"

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit",
Foto ilustruese

Pasqyra e lajmeve kryesore të ndodhura gjatë ditës së mërkurë.

Këto janë titujt kryesorë të gazetave për ditën e enjte, 8 prill 2021.

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit",

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit",

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit",

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit",

Shtypi i ditës/ "Rinasi jashtë kontrollit",

Të fundit