Flash News

E-TJERA

Si reagoi zyrtari amerikan kur pa pirgun e dosjeve në SPAK

Si reagoi zyrtari amerikan kur pa pirgun e dosjeve në SPAK

Koordinatori për Anti-Korrupsionin Global Richard Nephew ka takuar sot në Tirane kreun e SPAK, Altin Dumanin si dhe përfaqësues të Ministrisë Anti-Korrupsion, Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesit (ILDKPKI) dhe Agjencisë së Prokurimit Publik.

Kreu i SPAK, Altin Dumani e ka pritur personalisht zyrtarin e lartë amerikan dhe i ka treguar zyrat ku punojnë prokurorët.

Bie në sy në një prej fotove të publikuara nga ambasada amerikane se si Nephew ka mbetur i çuditur nga sasia e madhe e dosjeve që ndodhen në zyrat e SPAK dhe presin për t’u hetuar.

 

Të fundit