Flash News

E-TJERA

Taksimi i VIP-ave të “TikTok-ut”, eksperti: Do duhet të hapin nipt

Taksimi i VIP-ave të “TikTok-ut”, eksperti: Do duhet të

Ekperti i IT, Said Dulevic ka folur për taksimin që do i bëhet personazheve të njohura në Tik Tok. Ai tha se personazhet në Tik Tok mund të detyrohen të hapin nipt.

“Në Shqipëri fitohet nga “giftet”- tha ai gjatë emisionit.

Kujtojmë se për të tërhequr paratë nga Tik Toku përdor “PayPal”, dhe “PayPal” është i lidhur direkt me bankën.

Në Shqipëri akoma janë metoda tradicionale, për një reklamë paguhet në dorë.

“Do detyrohen personazhet në Tik Tok të hapin nipt. Pastaj do jepet faturë dhe do tatohet 15% nga reklamat. Taksat do paguhen medoemos, nuk ka mundësi shmangjeje”, tha Dulevic për oranews.

Të fundit