Flash News

E-TJERA

U vra nga bashkëshorti, motra e Liridonës publikon bisedën me të ndjerën

U vra nga bashkëshorti, motra e Liridonës publikon bisedën me

Motra Liridona Murselit, ka reaguar në rrjetet sociale teksa ka publikuar një pjesë të bisedës së kaluar me të.

Në bisedë viktima shpreh mbështetjen e saj për gratë dhe dhimbjen në të njëjtën kohë për gratë e trajtuara në mënyrë të padrejtë.

U vra nga bashkëshorti, motra e Liridonës publikon bisedën me

Vrasja e Liridona Murselit i tronditi të gjithë pasi bashkëshorti i saj, Naim Murseli kishte paguar vrasës me pagesë për eliminimin e saj,

Të fundit