Flash News

E-TJERA

“Vëllai pranë vëllait, shqiptari pranë kroatit”, mesazhet nga Hamburgu para sfidës Kroaci-Shqipëri

“Vëllai pranë vëllait, shqiptari pranë kroatit”,

Kroacia dhe Shqipëria do të ndeshën në orën 15:00 në Hamburg, në atë që është quajtur “derbi ballkanas” brenda Euro 2024.

Para nisjes së sfidës, nga Hamburgu vijnë mesazhe vëllazërore mes tifozëve kroatë dhe atyre shqiptarë.

“Vëllai pranë vëllait, shqiptari pranë kroatit”, shkruhet në bluzën e njërit prej tifozëve kroatë, ndërsa tifozi shqiptar mban në shpinë mbishkrimin “Shqipëri”.

 

Të fundit