Ditari i Opozitës

Boçi nxjerr videon nga Gjinari: Një nga perlat e natyrës së Elbasanit po shkatërrohet

Boçi nxjerr videon nga Gjinari: Një nga perlat e natyrës

Kandidati demokrat për Bashkinë e Elbasanit, Luçiano Boçi ka denoncuar betonizimin e Gjinarit të vlerave natyrore dhe turistike. Ai ka nxjerrë një video, që tregon dëmtimin e zonës së pyllëzuar.

Më tej nënvizon se sipërfaqja e pyllëzuar në Europë është duke u reduktuar.

“Një nga perlat e natyrës së Elbasani, pse jo të Shqipërisë, “ditën me diell”, përpara syve dhe lotëve të shpirtit të banorëve po shkatërrohet, falë papërgjegjshmërisë së Bashkisë.

The cutting of pines and concreting are burying the unsaid natural and touristic values ​​of the area! Everything to cement some more votes and some more interests! Stop the destructive madness of the natural pearl of Elbasan" , he writes.

Boçi emphasizes that the massacre of Gjinari will end on May 14.

Latest news