Flash News

E-TJERA

The father's denunciation in Durrës: I took the girl as a bride, I found her dead

The father's denunciation in Durrës: I took the girl as a bride, I

"Stop" sheds light on a macabre event in Durrës, with a 24-year-old victim. Anisa Gjini, mother of a 3-year-old son, allegedly jumped from the third-floor balcony, where she lived with her husband, Alfred Gjini, and mother-in-law, Fahrije Gjini. But the father of the deceased is convinced that his daughter was killed by the violent man after a fight between the two.

"It's the worst thing he says to me, it's thrown away. That if it had been thrown, it would have been torn to shreds. From the third floor there should be no sign on the head except the crack, hands here, signs of violence, it made no sense. He was killed, along with his mother," said the father.

"Stop" secured the two testimonies, of Anisa's husband and mother-in-law.

Alfred says that he returned home around 18:00. At 19:00, they had dinner and then he was watching the Italy-Spain match.

Alfred Gjini says that at the moment when Spain scored a goal, he got up and saw Anisa in the bedroom talking on the phone.

He approached him and asked him who he was talking to. Anisa replied that she is talking to her aunt. At this moment, he takes her phone by force and goes to the bathroom to see who Anisa was talking to.

Alfredi declares that he passed through the bathroom window to the balcony and at that moment he heard the neighbors shouting, "Ra".

He came down the stairs quickly and saw his wife down unconscious. According to the statement, he did not wait for the ambulance, but took Anisa with his car to the hospital, where she was found dead.

"My daughter-in-law left me, 10 years old she left me. I raised her, took her as a bride, and took her dead from there. I can not. I took him dead," says his father.

Meanwhile, the mother-in-law says that Alfredi and Anisa came home around 18:00. At 21:00 they had dinner together and there was no conflict.

Her son and daughter-in-law were watching the Italy-Spain match and the mother-in-law says that at this moment she was in the bathroom and saw the son with the daughter-in-law's phone in his hand and Anisa following him behind to give her the phone.

But he refused to return it. The mother-in-law says that Anisa got upset and ran to the balcony to jump.

Në dy dëshmitë, të bashkëshortit dhe të vjehrrës Fahrije Gjini, ka paqartësi dhe mospërputhje të ngjarjes.

Alfredi deklaron se Anisa ishte në dhomën e gjumit kur e ka parë që po çatonte në telefon, ndërsa vjehrra deklaron se Anisa ishte duke parë ndeshjen me Alfredin.

Vjehrra deklaron se Alfredi ishte në ballkon me telefonin e Anisës, ndërsa djali, Alfredi thotë se u fut në banjo dhe doli nga dritarja në ballkon dhe dëgjoi komshinjtë që thërrisnin se Anisa ra nga ballkoni.

I ati i Anisës thotë, se u njoftua 4 orë pas ngjarjes kur vajza e tij ishte çuar në morg.

“Atë ditë më kanë marrë në orën 1 të natës, kur goca kishte qenë në orën 22:00 në spital. Në 1 të natës më kanë marrë më kanë thënë që na ndodhi kjo “u vra Anisa”. Më ka marrë dhëndri nga dega. Pas katër orësh që ishte vrarë goca më ka njoftuar që ishte ora 1, 1 e 10 që ka ik nipi. Pas nipit kemi ikur dhe ne. Nuk arrita ta shoh. E kemi gjetur në morg. Luftë me veten. U detyrova e mora sepse e prura i bëra varrimin. Nuk e prisja kurrë. Unë mezor i rrita ata fëmijë. I martova për mrekulli. Ishte pas mbajtur, e bëri, ma vrau. Më bëri namin, hatanë. Çfarë me thënë. Më mirë të vdes edhe unë dhe të mbyll hallet sesa këtë”, tha i ati.

“Ai e ka qëlluar një herë gocën tek daja i vet me sebep të çunit se gjithmonë ishte arrogant, mosmirënjohës sepse unë nuk doja që të prishej ajo kurorë sepse thosha hatri i fëmijës. Më pati thënë o ba hajde më merr njëherë. “O babush dëgjo babin kthe rrugë për hatrin e fëmijës. Kthe rrugë për hatrin e fëmijës, s’ka gajle të sillet ai. O babi nuk durohet kjo plaka. O babi nuk durohet e shamja kësaj nëpër lagje”. Nuk mundem më dhe i jap pishmanit asaj që nuk arrita ta marr”, tregon babai kur pyetet për probleme që mund të ketë pasur vajza me bashkëshortin.  

Ai flet për shenja në trupin e Anisës, të cilat shtojnë dyshimet për vrasje. Në lidhje me procedurën e policisë së Durrësit ka shumë pikëpyetje.

“Ata kanë pasur kohë të lirë, si i kanë bërë hesapet e tyre i dinë vet. Nuk ia fal këtë që thotë se është hedhur goca. Nuk ia fal sa të jem gjallë. Se po të ishte hedh goca ime do ishte hedhur bashkë me nipin e vogël se nuk kishte burrë nëne t’i ndante. Këto lloj shenjash nuk janë të hedhura. Nuk ka fare këtu. Vetëm një shenjë ka të goditjes. Do ishin thyer brinjë”, tha i ati.

Në procesverbalin e ngjarjes nga OPGJ i Durrësit, Shkëlqim Osmani, janë vetëm 4 foto. Ai nuk ka bërë një kontroll të detajuar brenda shtëpisë për të parë nëse ka pasur përleshje, shenja gjaku apo prova të tjera që do i shërbenin hetimit.

"No home inspection was done. What took him to the hospital? By bike? How come the police didn't do a check in there. The nephew told him what he took him with, I don't know, he said. The foreign man was an officer. How did this work? So fast. It's not all fake. My child's blood is not to be bought or sold as long as I live. As long as I'm alive! What he did to my child he will suffer for the rest of his life. Just as I am crying for days, the time will come and he will cry too. Just like I can't stay without going to the grave one day, I can't stay, I've lost a child, an angel...", says the father./tvklan.al

 

Latest news