Flash News

POLITIKOFF

What are the secrets of each horoscope sign

What are the secrets of each horoscope sign

All individuals have a secret, something small that they do not want to reveal to anyone. Some portray themselves as someone else, but in reality are very different deep inside. But if we go by the signs of the zodiac, there are some general features of each, something related to them differently. So here is a list of some of the deepest secret features that each sign hides.

Aries

They accept it out loud or not, but everyone knows that cheating to win is something they can not help. If they control it, then it's amazing, but they are always tempted.

Taurus

They may behave proud and cold, but deep in the heart, these people are very insecure and distrustful. But if they fall for someone and think this person is him, they are books open to him.

Gemini

Gemini are well known for sharing nonsense with their partners. They are perceived as shallow beings because people think they separate without any strong reason. However, according to them, if their partner has not sent them messages or called them, they can be separated for this as well. Even with friends they are very careful. They never reveal 100% of themselves to anyone. Why? Because they do not like to be touched by anyone.

Crab

Kjo shenjë e zodiakut nuk i pëlqen të gjithë miqtë e saj. Ata mendojnë se janë superiorë ndaj të gjithëve, megjithatë, ata kurrë nuk do të ndërpresin lidhjet me asnjë prej tyre. Një sekret tjetër i lidhur me këtë është se këta njerëz në të vërtetë ndihen shumë të prekshëm. Ata ndërtojnë mure të trasha, ose vendosin një roje. Ata e tregojnë veten si qenie të renditura, por as që janë pranë tij. Ata mbrojnë imazhin e tyre dhe Gaforret do të bëjnë gjithçka për ta mbrojtur atë.

Luani

Sekreti i tyre më i thellë është se ata janë xhelozë për të gjithë. Ata do të përpiqen të kapin atë që ka tjetri sepse xhelozia ua konsumon gjykimin si askush tjetër. Dhe atyre u pëlqen të jenë nën qendër të vëmendjes.

Virgjëresha

Kjo shenjë është e shkëlqyeshme në komplimentet e rreme për ju. Prandaj mos blini kurrë atë që thonë ata. Po ata mund t’ju vlerësojnë, por ata nuk mund ta lejojnë atë të prekë zemrat e tyre. Nëse ata ju lavdërojnë, ndoshta është nga mirësjellja. Së dyti, këta njerëz janë tepër mendimtarë. Virgjëreshat duhet të pushojnë dhe të gjithë përreth i këshillojnë ta bëjnë këtë.

Peshorja

Peshoret janë zemër të ftohtë dhe manipulues të mëdhenj. Biseda e qetë për të bërë atë që duan është forca e tyre. Ata nuk kanë asnjë faj apo turp prandaj mos e prisni prej tyre. Një sekret tjetër që ata kanë është se ata kanë frikë të jenë vetëm. Por, ata kurrë nuk do ta pranojnë atë.

Akrepi

Akrepat janë të errët, hakmarrës dhe kanë shumë sekrete. Asnjëherë mos kaloni pranë fytyrës së tyre të pokerit. Ata do t’ju bëjnë të flisni gjithçka për ju, por kur vjen puna tek ata, sa dini për mikun tuaj Akrep? Mendoni për këtë!

Shigjetari

Ata mund t’ju duan shumë, por kur vjen puna te angazhimi, prisni që ata të drejtohen në Jug. Ata kanë nevojë për kohën e tyre të ëmbël. Kështu që ju duhet të jeni super të durueshëm.

Bricjapi

Falja nuk është gjëja e tyre, aspak! As ata nuk harrojnë kurrë! Ata ose do t’ju largojnë nga jeta e tyre ose do ta bëjnë jetën e tij ose të saj të mjerueshme. Gjithashtu, ata shmangin futjen në situata ku dobësia e tyre mund të dalë. Ata pëlqejnë të duken të fortë dhe të patëmetë. Por ata e dinë se janë të çmendur brenda.

Ujori

Their harmless "shield" with their friends' partners is actually flirting, but they will never accept it. Also, they do not do well with the gangs of people around them. They feel lost and their mind wanders. They try to connect but fail.

Pisces

Just to get attention, they sometimes add lies to their stories. They are real, but with a twist, to win that sympathy. Also, they have a very delicate heart, as if they were made of French lace. They do not allow people to touch their heart so lightly inside, to protect themselves from the predicted heart attack.

Latest news