POLITIKOFF

Star forecast for this week

Star forecast for this week

Aries

Don't let indecision take away a great opportunity. The planets suggest that you commit more to understand your values, to have more security, and to live more beautiful moments. The full moon in Sagittarius sends you on new adventures, with the aim of expanding your knowledge.

Taurus

Think of a wish, then thanks to Jupiter, most likely, it will come true. Jupiter's conjunction with the North Node will occur this week and then in 2059, so seize the opportunity and manifest!

Gemini

Happy birthday, dear Gemini! It is the moment to look carefully at vices and people who hold you hostage to a certain situation or the past. The full moon in Sagittarius brings you new chances and dynamic moments, or even the finalization of a fulfilling relationship.

The crab

You need to belong to a Cancer community, and celestial events help you feel more connected to the people around you. The full moon in Sagittarius shines the aspect of well-being and health, giving you more energy.

Leo

Are you ready for a career change? This week you will think long and hard about your passions and the goals you have in life and career. The Sagittarius full moon motivates you to find inner strength and be more sensitive and honest with the people around you.

Virgo

Mos ki frikë të mendosh, apo edhe të ndryshosh mendje! Kjo periudhë të ndihmon të reflektosh dhe të shohësh situatat pozitive, të cilat, me shumë mundësi, do të të ndryshojnë mendjen për shumë gjëra që po ndodhin momentalisht në jetën tënde. Këtë javë do të kërkosh ngrohtësinë, shtëpinë dhe të kalosh momente me ato që do vërtet.

Peshorja


Pak më shumë përkushtim, që marrëdhëniet e krijuara të jenë më të thjeshta dhe më të bukura. Shëroje veten nga e shkuara dhe kujdesu që kufijtë e tu të respektohen nga të gjithë. Hëna e plotë e Shigjetarit ka vetëm një thirrje për ty: Realizoji vetes çdo dëshirë!

Akrepi

Dashuria është në ajër, Akrep! Këtë javë do të ndiesh një tërheqje dhe kimi të paparë me një person që as nuk ta merrte mendja fare. Atmosfera do të ndryshojë dhe ti do përballesh me disa situata sa të këndshme, aq edhe joshëse.
 
Shigjetari
 
Fillimisht, vendos ca qëllime që s’duan shumë punë. Hapat e vegjël të ndihmojnë të arrish qëllime të mëdha, ndaj gjatë kësaj jave përfundo detyrat që s’të hanë shumë kohë dhe ushqe me gjërat që ke qejf mendjen, trupin dhe shpirtin. Mos merr përsipër gjëra që s’i përballon dot, të paktën sa për tani.
 
Bricjapi
 
Find a way to express yourself, get out of your comfort zone and if you have feelings for someone, say it! I believe you know that life is too short to have regrets. Also, during this period, take care to rest and recharge with energy.
 
Aquarius
 
Welcome home, Aquarius! Jupiter will illuminate your home zone, bringing you more time with the people you love. During this week you can reconnect with old friends that you miss. Do not decline an invitation, on the contrary, be enthusiastic about it.
 
Pisces
 
When you expand communication, you expand many horizons. Don't limit yourself, learn and teach. This week is about communication and the desire to have as much success as possible. Very soon, you will understand how words and achievements are linked together.

Latest news