Flash News

POLITIKOFF

Confesses model Linda Evangelista, says that she has remained deformed by cosmetic procedures

Confesses model Linda Evangelista, says that she has remained deformed by

Supermodel Linda Evangelista has said she has remained "permanently deformed" due to a negative reaction to a fat reduction procedure.

The 56-year-old revealed that she had experienced a rare cosmetic side effect of the treatment five years ago, which actually increased her fat cells.

"I have remained, as the media has described her, 'unknown,'" she told her 900,000 followers on Instagram.

The evangelist explained that this was the reason she had disappeared from the public eye. The Canadian model went on to say that she had undergone "two painful, unsuccessful, corrective surgeries" after the weight loss procedure - also known as body contouring - had the opposite effect.

"For my followers who have wondered why I did not work while my friends' careers are booming, the reason is that I was brutally disfigured by ... [a procedure] which did the opposite of what it promised," he explained. Evangelist.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Ajo tha se efekti anësor që përjetoi "jo vetëm që më ka shkatërruar jetesën, por më ka dërguar në një cikël depresioni të thellë, trishtimi të thellë dhe ndjesitë më të ulëta të urrejtjes ndaj vetes. Jam bërë e vetmuar."

Në postimin e saj në mediat sociale, ylli tha se donte të tregonte historinë e saj publikisht për të vazhduar jetën e saj, dhe sugjeroi që ajo do të padiste kompaninë që ajo tha se ishte përgjegjëse.

"Jam shumë e lodhur duke jetuar në këtë mënyrë," vazhdoi ajo. "Unë do të doja të dilja nga dera ime me kokën lart, pavarësisht se nuk dukesha më si unë."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

The non-surgical procedure, which has grown in popularity in recent years, uses cold temperatures to reduce fat deposits in certain areas of the body.

Describing the "very rare but serious side effect" she had experienced, Evangelista said it "means that the fat cells at the treatment site grow more than smaller", adding: "It is not fully understood why that's happening. "

Confesses model Linda Evangelista, says that she has remained deformed by

Confesses model Linda Evangelista, says that she has remained deformed by

Source: BBC

Latest news