Fytyra e mërzitur e Meghan Markle pasi Harry “i dha urdhër”, mësohet e vërteta e videos

Gjatë paradës Trooping the Colour që u zhillua  më 8 qershor, është bërë dhe një video që po bën xhiron e rrjetit.

Në këtë video, vërejmë Meghan Markle teksa kthehet për t’i folur Harry-t dhe ky i fundit i jep një përgjigje të shkurtër herën e parë ndërsa herën e dytë, pa mbaruar mirë Meghan, ai shikohet teksa i thotë:

“Kthehu para”. 

Ekspertët e leximit të buzëve e kanë konfirmuar se Harry, në fakt i thotë Meghan-it: “Kthehu para”.

Mimika e saj duket që nuk e ka pritur shumë mirë këtë reagim të Harry-t.

Megjithatë, Harry dhe Meghan e kanë këtë ndërveprim përpara se të luhet himni kombëtar, “Zoti e shpëtoftë Mbretëreshën”, siç shpjegon “Cosmopolitan”.

Në momentin që nis të luhet himni, të gjithë, jo vetëm Meghan, marrin qëndrimin fisnik që u takon në evente të tilla.