Flash News

Kosova

Avokatja: Policia e Kosovës e ka ditur se Naim Murseli kishte porositur vrasjen e Liridonës

Avokatja: Policia e Kosovës e ka ditur se Naim Murseli kishte porositur

Avokatja Fehmije Gashi ka thënë se Policia e Kosovës, e ka ditur që Naim Murseli ka porositur vrasjen e bashkëshortes, Liridona Ademaj, para se të kryhej varrimi në fshatin Cernjan të Gjakovës.

Gashi tha se në mënyrë që të respektohej ceremonia e varrimit të së ndjerës, Prokuroria kishte urdhëruar që arrestimi i Murselit të kryhej më pas.

“Mos të harrojmë që tanimë teknologjia informative është më e avancuar. Kohët e fundit kanë qenë kamerat, antenat, është teknologji shumë më e sofistikuar. Ata i kanë kapur ato indicet e para, mandej i kanë çuar deri tek arrestimi i Plavës, personi i cili e ka ekzekutuar të ndjerën, e mandej ai e ka pranuar në tërësi. Policia veç ka qenë në dijeni dhe në bashkëpunim me prokuroren para se të bëhej varrimi itë ndjerës, në fshatin e bashkëshortit të saj. Mirëpo, ka qenë urdhër i Prokurorisë që derisa të kryhet varrimi, të mos ndodhë arrestimi në mënyrë që të respektohet ceremonia e varrimit. Por, hetuesit kompetentë të cilët kanë planifikuar arrestimin, kanë qenë pjesë e varrimit”, deklaroi Gashi.

Të fundit