Kosova

Dështon raundi i parë për zgjedhjen e presidentit në Kosovë, përsëritet votimi

Dështon raundi i parë për zgjedhjen e presidentit në
Foto ilustruese

Ka nisur votimi për zgjedhjen e presidentit të ri të Kosovës.

Votimi do të përsëritet, pasi nuk është plotësuar kuorumi i nevojshëm prej 80 deputetësh.

Në raundin e parë morën pjesë vetëm 78 deputetë.

Në garë për postin e Kreut të Shtetit është Vjosa Osmani dhe Nasuf Bejtja.

Të fundit