Flash News

Kosova

Ishin të dy në krye të detyrës, efektivi rrëfim për policin që u vra në Kosovë

Ishin të dy në krye të detyrës, efektivi rrëfim

Fahri Shala, pjesëtar i Policisë së Kosovës ka treguar se si ka ndodhur sulmet sot në veri, ku ishte bashkë me policin e ndjerë Afrim Bunjaku.

Me një postim në Facebook, Shala thotë se në momentin që Bunjaku është vrarë kanë qenë duke marrë detyrat përkatëse për të nisur punën.

“Sot në orët e para të mëngjesit derisa ishim duke i kryer detyrat zyrtare dhe ligjore së bashku me Rreshterin tim Afrim Bunjaku, nga kriminelet në mënyrë tinzare u sulmuam dhe në këtë rast u vra Rreshteri Afrim Bunjaku. Me trishtim të madh dhe zemër të thyer dëshirojmë të përshkruajmë ndjenjat e mia të thella të dhimbjes dhe humbjes për kolegun tonë të nderuar Rreshter Afrim Bunjaku. Ai la pas një ndikim të thellë jo vetëm në jetën tonë profesionale, por edhe në jetën tonë personale”, ka thënë ai.

Shala e përshkruan Bunjakun si një njeri të jashtëzakonshme dhe me karakter të fortë.

“Kolegu ynë Rreshter Afrim Bunjaku ishte një njeri i jashtëzakonshëm, me një karakter të fortë dhe një përkushtim të paepur ndaj detyrës së tij. Ai punoi me përkushtim në detyrën zyrtare dhe solli një ndryshim të vërtetë në komunitetin tonë dhe në jetën e të tjerëve. Kujtimet me të janë të pafund, nga momentet e gëzueshme të bashkëpunimit profesional deri te kujtimet personale të ndarë me të gjatë rrugës sonë të përbashkët. Ai ishte një mik i vërtetë dhe një koleg i shkëlqyeshëm”, shkruan ai.

Të fundit